2011. július 26., kedd

Párhoroszkóp készítés és elemzés! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


p { margin-bottom: 0. 21cm; }
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
A nyugati mágiában mint ellipszisek, képzelik el életpályánkat. Ahogy az égen keringenek a bolygók a Nap körül, mi magunk is bejárunk egy utat életünk során. A különbség abban nyilvánul meg, hogy ezek az önálló ellipszisek gyakran metszik, vagy kísérik egymást. Egy-egy élet találkozás csak akkor elliptikus, ha az kihat az életünkre. Az Asztrológia ebben a tudatos élet és kapcsolat szervezésben is segít. Mert igaz szerelem létezik, csak ahhoz fel kell tudni nőni. Nincs idea a szerelemben és nincs optimalizált kapcsolat, csak is szerelem. Fel kell tudni ismerni azt, mi a szerelem, mert ha véletlen is tévedünk az végzetes lehet. A szerelem Isten ajándéka, Isten tüze. El kell tudnunk azt magunkban fogadni.
A megrendelő jelenlegi helyzetétől függően kétféle elemzést lehet készíteni. melyekről ez az aukció szól. Az egyedülállóknak a szinasztria segít a párkeresésben. Megmutatja, hogy mire figyeljen az ismerkedés időszakában, és mikor merjen továbblépni. A párhoroszkóp azonban akkor is segíthet, ha két ember kapcsolatában problémák adódnak. Komoly döntés meghozatala előtt, mielőtt a pár végleg elkötelezné magát, kideríthető, milyen lesz a közös élet, hol számíthatnak nehézségekre, és mik azok a területek, amik a kapcsolat erősségének számítanak. Az érzelmi összeillésen kívül feltérképezhető többek között az alkalmazkodáshoz, a pénzzel való gazdálkodáshoz, a közös érdeklődési körhöz és a gyermekneveléshez való hozzáállás. Hosszú ideje együtt lévő párok kapcsolatának újraélesztésére is kiválóan alkalmas.
A horoszkóp elkészítéséhez a megrendelő és párjának pontos születési ideje és helye szükséges!
Mint minden horoszkópnak, ezeknek is a záloga a születési elemzés. Az egyedülálló elemzés elkészíthető e nélkül is, ám így nem lesz olyan precíz, részletes.
p { margin-bottom: 0. 21cm; }



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 14:29
. Párhoroszkóp készítés és elemzés! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fontos