2011. május 31., kedd

Brutál fehérje liszt ! Bojli sok ide ! MI EZ ??? - Jelenlegi ára: 800 Ft

Mi is a brutál növényi fehérje liszt  ?
Ez az anyag szója kukorica búza burgonya  fehérjékből lett kifejlesztve az elsősorban élelmiszeripar számára! A lényeg az volt hogy minél magasabb fehérje értéket lehessen bevinni a szervezetbe és az minél jobban hasznosuljon és az emészthetőség is gyors legyen így az emésztéssel nem kell veszteni felesleges energiát.
Eddig általam ismert felhasználási területek: sportban, egészségügyben, állatgyógyászatban  !
"Itt van az ősz itt van újra " :
Aki ismeri a hidegvízi bojlikat azok tudják hogy  a szénhidrát (cukrok zsírok) értékét le kell vinni.
Tehát a legtöbb halliszt tartalmaz olajat zsírt és a ponty ilyenkor már nem kívánja a brutális hallisztes bojlikat mivel egész évben azzal lakott jól. Nos a halliszt arányt 10-15 % ra le lehet csökkenteni és ezzel a növényi lisztel pótolni.
Garantált 70 % -os fehérje tartalma van ami a legjobb halisztével  vetekszik. Aki már jártas a bojligyúrásban az tudja hogy ez az érték már igen csak figyelemre méltó !
Összességében: ezzel a fehérje liszttel illetve a szójaprotein liszttel ( amit másik aukciómbanmegtalálsz ) illetve egyéb számunkra tetsző bojlis alapanyaggal el lehet készíteni azt a hidegvízi bojlit ami biztosítja számunkra hogy esélyünk legyen hidegben is felvenni a versenyt a halakkal és kapásra ingerelni.
Brutál fehérje liszt:   színe fehéres-szürkés, garantált 70 % fehérje tartalmú, íze jellegtelen liszt finomságú könnyen oldódó anyag és rendkívül könnyen emészthető, teltség érzetet nem okoz !
Az ár egy kilóra vonatkozik !
Kérlek tekintsd meg egyéb bojlis anyagaimat aromáimat pelletjeimet rengeteg termék megfizethető áron !



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-18 00:10
. Brutál fehérje liszt ! Bojli sok ide ! MI EZ ??? - Jelenlegi ára: 800 Ft

Fontos