2011. április 28., csütörtök

Nemesacél medál -SZÍV- - Jelenlegi ára: 800 Ft

SZÍV - nemesacél medál
Vastagság:   2 mm
Szélesség:   27 mm
Hosszúság: 31 mm
Anyaga:     polírozott nemesacél
A nemesacél egy speciális acélfajta, mely vízálló, saválló, kopásálló és rendkívül kemény. Ezen tulajdonságai miatt Ön hosszú ideig gyönyörködhet ékszereink szépségében. További pozitívum, hogy nem tartalmaz allergén fémeket, ezért fémallergiás személy is bátran viselheti.
Medáljaink készítésénél a csúcstechnológiát ötvözzük az igényes kézműves munkával. Kérésére gravírozást is vállalunk, továbbá Swarovski kristállyal (átm.: 3mm) is díszíthetjük az Ön által kiválasztott medált, melynek ára 500 Ft/db, 600 Ft/2db, 700 Ft/3db, stb.
Gravírozógépünk a legmodernebb technikát képviseli: egy gyémántbevonatú tűvel üti bele a kívánt fotót, logót vagy feliratot az anyagba.
Gravírozás díjszabásai: fénykép, logó 1. 500 Ft, felirat 1. 000 Ft
Fénykép gravírozása esetén három szó gravírozása ingyenes!
Gravírozni bármely jpg formátumú képet lehetséges, például a megszokott családi fényképeken kívül beszkennelt gyerekrajzokat, talp- és kézlenyomatokat, horoszkóp motívumokat, tribal motívumokat, házikedvencek fotóit, stb.
A medálhoz igény esetén AJÁNDÉKba adunk egy kaucsuk láncot (45 cm), de választhat hozzá sodrott fekete bőr szíjat is (50 cm) 500 Ft-ért. Utóbbit igény esetén más méretben is elkészítjük.
Ha a medált kulcstartóként használná, kérjük jelezze, és egy kígyómintás kulcstartó alap az AJÁNDÉK.
Postázás:          banki előre utalás után ajánlott küldeményként
Postaköltség:   350 Ft, ami a Vevőt terheli
Ha kérdése van, szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-05-05 21:28
. Nemesacél medál -SZÍV- - Jelenlegi ára: 800 Ft

Fontos